Home » Nyheter

Vad händer med EUR?

1 mars 2011

Euron har återhämtat sig något denna månad från att ha varit nere på 1.3550 mot dollarn. Nu är den uppe i 1.3760 och vi får se om den orkar hålla sig kvar där. Det känns lite som att Euron är överköpt just nu och kan trilla ner en del kortsiktigt. Långsiktigt är frågan mer om det finns fler dolda skuldkriser i EU och hur man kommer att hantera inflationen.

Nästa vecka bör vi se Euron tappa lite fart och ta sig neråt en del mot USD. Oroligheter i mellanöstern gör båda valutan väldigt volatila och det gäller att vara med om man ska trada EUR och USD. Klarar Euron sig från fler kriser i EU så kan den nog hämta sig ganska bra från denna position.

One Comment »

  • Karin Kangas said:

    Euron kommer att återhämta sig ett tag till för att sedan sjunka.

Skriv en kommentar du också!